Vervangingen

Vervangingen Wil je graag als leerkracht werken bij Stichting Opmaat? Schrijf je dan in bij het Flexcenter Midden-Brabant.

Vanaf 1 juli 2016 is Stichting Opmaat samen met 15 andere schoolbesturen aangesloten bij het Flexcenter Midden-Brabant, wat bestaat uit een vervangingspool en een vacaturebank.

Vervangingspool­

Alleen vervangers geregistreerd bij dit Flexcenter mogen vervangingen invullen op de scholen van de 16 schoolbesturen. Vervangers kunnen via een digitaal beschikbare planning aangeven wanneer ze beschikbaar zijn. Tevens is het mogelijk om bij inschrijving aan te geven voor welke schoolbesturen of scholen men wil werken.

Ben je leerkracht en wil je je inschrijven om als vervanger door het Flexcenter Midden-Brabant bemiddeld te worden naar verschillende scholen in de regio Tilburg en omstreken? Stuur dan je motivatie en CV naar flexcentermiddenbrabant@driessen.nl.

Vacaturebank Naast de vervangingspool is er ook een vacaturebank. Alle ingeschreven vervangers worden geïnformeerd over de vacatures die bij de aangesloten besturen ontstaan.

Klik hier voor de website van de Flexpool.