Warandeloop

De Warandeloop draagt bij aan de lokale JOGG-aanpak in Tilburg. Tilburg is sinds 2013 aangesloten bij JOGG, Jongeren Op Gezond Gewicht. JOGG is de beweging waarbij iedereen in een stad, dorp of wijk zich inzet om gezond eten en bewegen voor jongeren gemakkelijk en aantrekkelijk te maken. Denk onder andere aan ouders, scholen, verenigingen, gemeente, GGD en bedrijven. Het doel is de stijging van overgewicht bij de jeugd van 0 tot 19 jaar in Tilburg om te zetten in een daling. Zie www.jogg.nl.

Tijdens de Loket.nl Warandeloop op 22 november staat JOGG centraal. Daarnaast heeft de Warandeloop samen met haar partners een programma ontwikkeld om ook vóór het evenement te werken aan Jongeren Op Gezond Gewicht in de Tilburgse JOGG-wijk Stokhasselt.

Lees verder

 

 

Reacties zijn uitgeschakeld.